Catatan Popular

Jumaat, 20 Mei 2011

Kawan biasa ker or sahabat sejati?

tajuk di atas maybe nampak bosan kan btol x kwn2? ok tapi aq tetap nak buat gak tajuk nie sebabnye blog ni adalah tempat aku nyatakan pendapat dan suara hati aku...


ok first aku nak tanya ape beza kwn biasa dgn sahabat sejati? aq percaya kwn2 tentu mpunyai pdapat yg berbeza bukan? first kwn biasa tu biasa2 je...tegur2 biasa, muka biasa jer haha...nak kutuk standard muka org pulak,,,,sahabat sejati nie ada org bilang high class punya kwn....byk duit , hai dah ada taraf la pulak dalam bab kwn ye.....hehe...ada juga kwn aq bpendapat kwn taraf dia lower dr sahabat...mak ai mcm2 pendapat ek....xper tu sekadar pendapat jer.....




tapi pendapat peribadi tuan punya badan blog ni pulak kwn biasa nie kire peneman sementara, kira cthnye tak rapat sgt kira mcm biasa2...cthnye tukang ikut g shopping ke, jd part time bodyguard tu la kwn biasa.....pendengar part time ke...kira mcm tu...tapi sahabat sejati sungguh berbeza sekali....susah senang dia sentiasa ada...x kedekut bagi bantuan....dan sentiasa mendoakan kebaikan untuk sahabat dia sendiri, x memilih taraf dan paras rupa....dan berkawan kerana Allah yang satu....dan aku teringin nak ada sahabat sebegitu dan ingin jadi sebegitu....mungkin belum tiba masa jumpa sahabat mcm tu....hakikatnya sahabat sebegitu sukar dicari di dunia realiti ini......SALAM.....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan