Catatan Popular

Jumaat, 20 Mei 2011

Sony Ericsson Spiro.......masih ada kelemahan yang membengangkan....

kwn2 sini aku nak kongsi sikit pasal henpon aku ni model sony ericsson spiro....ermmmm nama cantik kan tapi...............henpon ini memang cantik...cute tapi kalau setakat paras rupa tak guna gak....
masih ada lagi kelemahan henpon ini antara nye.....
1: dia automatik minta di 'format' , caranya bila kita hantar mesej kat seseorang tapi tak dapat2 maknanya kita perlu format henpon ini dengan cara pergi bahagian 'settings' kemudian pergi ke 'master reset'  dan 'reset all'. sebelum format ingat tanggalkan kad memori bagi menggelakan kandungannya hilang semua. Kelemahan henpon ini bila kad sim dah x mampu simpan no henpon dan harapkan memori henpon habislah citer hilang semua lah no awek2 pakwe2 skandal korang haha....
2: lambat loading x kira masa....
3:kebanyakkan theme (tema) dgn games tak 'support' dgn model nie so guna yang 'ori' jelah...bosankan...
so pikir 10 kali sebelum beli henpon ini ok....aku tukar henpon baru tak lama lagi...bye2 spiro...





Tiada ulasan:

Catat Ulasan